FoRzA
Administrator
Konu: Alo, çocuğun elimizde Cuma Ocak 16, 2009 8:36 pm |
|
|
-Alo, çocuğun elimizde -Eee napıyım -Hani fidye falan diyodum -Yok öle bişey
-Alo, çocuğun elimizde -Ee napıyım fabrikası da benim elimde
-Alo,çocuğun elimizde -Yanlış numara -Pardon
-Alo bayan, çocuğun elimizde -Ah yavrum geceleri üstü açık yatar o bi zahmet kapatıverin üstünü, bide terlemesin çabuk hasta olur... -Ya abla bi git ya
-Alo, çocuğun elimizde -Dur o zman diğerinide gönderiyorum -Yok yok merak etmeyin die aradık biz
-Alo, çocuğun elimizde -Ee -Fidye isteyecektikte hani -Ha tam buldun adamını zaten alacaklılar peşimde;ev kirası,bakkal borcu .... -Pardon abi ben çocuğu yolluyorum şimdi cebine harçlığını koyup
-Alo, çocuğun elimizde -Aldığın yere bırakıyorusun o çocuğu -Pardon abi arkadaşlar çocuğu karıştırmış
-Alo, çocuğun elimizde -Hangisi? -Hönk!
-Alo, çocuğun elimizde -Çok pişman olacaksınız -Alo, biz az önce de aramıştıkta çocuğunuzu geri almak için ne kadar istiyorsunuz acaba -söylemiştim
-alo çocuğunuz elimizde -söle ona hemen gelmesse kulağını çekerim - anneeeee - recep olm - kaçırdılar beni fidye istiyolarr - eh işte lafımı dinlemessen olcaa bu kal orda aklın başına gelsin - aloo hanım abla duydun çocuğu - sağır dilim kalsın sizde akıllanır belki çat...
-Çocuğunuz elimizde -Hadi ya sizin çocukta bizim elimizde -Ulan fikriye ben demedimmi kariyer yapmadan çocuk yapmayalım diye
-Çocuğunun elimizde -O çocuk benden değil -kimin çocuğu bu -ne biliyim reşatmıymış neymiş adı hipnanın -reşatmı Oğlum canım oğlum benim
-Çocuğun elimizde -çocuk değil nan o -çocuk işte basbaya cocuk -cüceyis nan biz kocam o benim -hönk!
-alo çocuun elimizde -herkesin elindeki kendine
-alo çocugun elimizde -yanlış numara kardeşim
-alo çocugun elimizde -elinizde tutun sakın bırakmayın ben geliorum
-çocuğun elimizde -sebep?
-çocuun elimizde -tamam adresi verin ben eşyalarını getiriyim - -yannız çiş problemi var altına bi laylon(böle konuşanlara uyuz oluoum)serin! - -bide uyur gezer dikkat edin gezeken işemesin.. - ıı şey biz fidye için aramıştık -tamam paranızı vericem ama çocuk sizde kalsın |
|
memocan
Konu: Geri: Alo, çocuğun elimizde C.tesi Ocak 17, 2009 4:33 pm |
|
|
hehehehhe koptum yaw |
|